Ajola Yachtsin tähän asti suurin purjevenenäyttely siirtyy venemessujen peruunnuttua

Helmikuisin Helsingin Messukeskuksessa järjestettävät Vene 22 Båt -messut on jouduttu siirtämään koronatilanteen vuoksi vuodella eteenpäin. Sovi Ajolaan yksityinen venenäyttö!

Beneteau-purjeveneiden maahantuojalta Ajola Yachtsilta oli tulossa messuille suurin purjeveneosasto tähän asti. Esiteltäviksi olivat tulossa: Oceanis 30.1, Oceanis 40.1, First 14 SE ja First 24 -purjeveneet. Ajola Yachts pyrkii järjestämään mahdollisuuden tutustua näihin veneisiin keväällä omissa tiloissaan Naantalin Rymättylässä ja tiedottaa aikataulusta tarkemmin sen varmistuttua.

Lisäksi Beneteaun lähes koko purjevenemallisto oli tarkoitus esitellä tammikuussa Saksassa pidettävillä Boot Düsseldorf 2022 -messuilla. Valitettavasti myös Saksan tapahtuma on jouduttu pandemian vuoksi perumaan. Näillä messuilla oli tarkoitus esitellä kaksi erittäin tärkeää purjeveneuutuutta Beneteaulta: Oceanis 34.1, joka on ehdolla myös European Yacht of the Year -veneeksi ja on merkittävä uutuus kysyttyyn kokoluokkaan, sekä kauan odotettu First 36 racer-cruiser. Hyvä uutinen on se, että Ajola Yachts tuo jälkimmäisen ensi kesänä ensimmäisenä Pohjoismaista esille ja myyntiin Suomeen. Veneeseen pääsee näillä näkymin tutustumaan elokuussa Helsingin Uivassa venenäyttelyssä.

Lisätietoa:

https://ajolayachts.fi/ajolanranta/useita-beneteau-uutuuksia-esilla-kevaan-ja-kesan-messuilla-2022/
http://www.finnboat.fi/fi/info_jas.html?Id=1641362477.html

Nähdään mahdollisimman pian!

Kysy lisää >>

 

Yhteys

Ajolantie 109, 21140 Rymättylä | N:60°24.2′ E:21°48.4′ |
0207 669960 | info@ajolanranta.fi