Vuoden 2022 tärkeimpiä purjeveneuutuuksia: First 36!

Tulevan kauden purjeveneuutuuksia alkaa nyt ilmestyä. Tässä ensimmäinen, kauan odotettu sporttiuutuus Beneteaulta: First 36!

Syksyn aikana kuulemme lisää, mutta jo nyt on paljastettu, että First 36 tulee olemaan niin kutsuttu racer-cruiser, jossa yhdistyvät modernilla tavalla kisapursien ja retkiveneilyyn suunniteltujen perhepursien parhaat piirteet. Suorituskykyisen, eloisan ja perään saakka levenevän veneen luvataan plaanaavan keskituulissa. Purjehdus onnistuu niin kahden hengen kuin täydelläkin kisamiehistöllä, vinssejä on vakiona kolme paria, asuintilat ovat väljät ja hyttejä on kolme. First 36:n rungon linjat ovat Sam Manuardin käsialaa, muotoilusta vastaa mm. Wally-pursien parissa työskennellyt Lorenzo Argento.

Vene on ensimmäistä kertaa yleisön nähtävillä Boot-messuilla Düsseldorfissa tammikuussa 2022.

Lue myös Vene-lehden ensiesittely >>

Jos haluat lisätietoa, niin lähetä viesti:
veneet@ajolayachts.fi/ajolanranta

Yhteys

Ajolantie 109, 21140 Rymättylä | N:60°24.2′ E:21°48.4′ |
0207 669960 | info@ajolanranta.fi