Beneteau julkisti uudistetun First-purjevenemalliston. Katso virtuaaliesittely!

Beneteau on laajentanut First-mallistoaan 14-, 24- ja 27-jalkaisilla päivä- ja retkipursilla. Näistä on lisäksi tarjolla kilpaurheiluunkin sopivat sporttiset SE-versiot pidemmillä hiilikuitumastoilla, suuremmilla purjeilla ja lattapääisoilla.

– Tulemme lisäämään näiden mallien saatavuutta ja näkyvyyttä Suomessa. Viime vuonna esittelimme messuilla pienemmät First 14 – ja First 18 -kevytveneet. Muut mallit eivät vielä ole olleet Suomessa esittelyssä. First-mallistoa on nopeimmille saatavissa vielä ensi kesäksi, Beneteau-purjeveneiden maahantuoja Antti Saarisalo Ajola Yachtsista kertoo.

Kahden hengen plaanaava First 14 -jolla on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi ja helpoksi rikata sekä purjehtia. First 24 on minikokoinen matkavene, jossa on punkat neljälle. Nostoköli mahdollistaa rantautumisen matalampiinkin poukamiin ja trailerilla kuljettamisen. Syväys on matalimmillaan vain 30 senttimetriä. First 24:ssä on alumiinimasto ja dacron-purjeet. First 27 soveltuu hyvin jo retkipurjehdukseenkin. Siinä on sisäkone, erillinen wc ja kuusi nukkumapaikkaa. 27-malli on kevyt ja plaanaa herkästi avotuulilla. Riki on perinteinen alumiinimastoineen ja dacron-purjeineen.

Katso virtuaaliesittely livenä tiistaina 16.2. klo 18 tai nauhoitus Ajola Yachtsin YouTube-kanavalta jälkikäteen >>

Lue lisää Totalveneen artikkelista >>

Lue myös: Miten olisi tuliterä First 14 SE 60-vuotislahjaksi? Jukka Järvinen hankki sellaisen ensimmäiseksi purjeveneekseen >>

Yhteys

Ajolantie 109, 21140 Rymättylä | N:60°24.2′ E:21°48.4′ |
0207 669960 | info@ajolanranta.fi